Marien Baker

Marien Baker

Sladka in šarmantna, polna moči in energije je nastopala je za vse – od majhnih, intimnih 500-glavih družb v klubih do festivalov s 30.000 ljudmi. Njen silovit house, tech-house in prog. je, je bil in bo naj-posnetek v pomembnih klubih sveta. Mnoge največje mednarodne blagovne znamke jo angažirajo, da igra na njihovih najbolj svetovljanskih in ekskluzivnih prireditvah po celem svetu.

Viktoria Metzker

Viktoria Metzker

Budipeštanka se je osredotočila na kariero modela in hitro požela uspehe. Sledila so različna priznanja s pomembnih lepotnih tekmovanj. Leta 2007 je dvajsetletnica postala madžarska Playmate 2007, od takrat naprej pa zaradi dolgoletne ljubezni do glasbe sledi tudi DJ karieri.

Sak Noel

Sak Noel

Ustanovitelj svojega podjetja Moguda.com je definitivno “vse-v-enem”, sposoben dominirati vse kreativne aspekte nočnega življenja. Letna prireditev Moguda Dance Festival vsako leto povečuje uspeh podjetja in njega samega. Je tudi direktor videoclip produkcije, ne samo za druge, temveč tudi zase.

Mike Vale

Mike Vale

Najprej je doma in v regiji zaslovel z odličnimi seti, zdaj se na globalno sceno pospešeno prebija tudi kot producent. Njegove skladbe in remiksi so redno uvrščajo v Beatportovo vročo stoterico, enako na Proton Radiu. Uspeh na Ibizi je podprl tudi MTV. Beatport ga na spisku najbolj perspektivnih mladih producentov uvršča na 3. mesto v kategoriji tech house.

DJ Tine

DJ Tine

DJ TINE je doma v elektronski glasbi, najbolje pa se počuti v mešanici tech house, elektro in minimalističnih zvokov. Ni ga kluba v domovini in partyja na Hrvaškem, kjer še ni zavrtel.

Dave Floyd

Dave Floyd

Trenutno najbolj zaželen house didžej v Srbiji in rezident razvpitega beograjskega kluba The Tube ponuja svež, inovativen pristop in edinstveno energijo, ki izvira iz čistega navdušenja nad miksanjem.

DJ Hillton

DJ Hillton

HILLTON je progresiven znanilec mlajše šole slovenskih didžejev s svežim pogledom na to, kako je treba streči stvarem. V klubu TOP vrti ob petkovih in sobotnih večerih, vsak mesec pa lastnoročno speče tudi znameniti mikstejp Night Vibes, ki  je prava vroča željica mnogih fenov krepkih ritmov.

Paul Blaze

Paul Blaze

PAUL BLAZE je na vrata svetovnih klubov najprej potrkal na Dunaju. Tu se je posvetil producentski in didžej karieri, ki ga je odpeljala v 13 držav.

 

DJ Broke

DJ Broke

DJ BROKE je domače ceste list. Rastel je pri, ob in za gramofoni, zato je hitro postal znan soustvarjalec hiphop ter R'n'B večerov po vsej Sloveniji. 

Danza Macabra

Danza Macabra

Ohranjanje širokega pogleda, a biti hkrati nenehno v stiku z vsemi detajli, je naloga, ki jo odlično opravlja kolektiv DANZA MACABRA. Na vsako sporočilo se odzivajo instinktivno, ples razumejo kot naravno potrebo telesa in si glasbeni paradiž predstavljajo skrajno demokratično.

DJ Deba

DJ Deba

Svoj glasbeni izbor je naprej uril na hiphopu, potem pa odkril seksi vokal house in plesišče spremenil v vročico trendov in sladkega glamurja, ki kar traja in traja, čeprav se zunaj že dani. Po njegovem silovitem nastopu je edina misel: še! 

Spinne

Spinne

Čeprav je mladenič komajda zaključil svojo prvo petletko na sceni, pa je v tem času že neštetokrat dokazal svoj nesporni glasbeni talent. Otroško ljubezen do glasbe in mladostniška sanjarjenja o proizvajanju zvokov je konkretiziral v dobro razvijajočo se kariero didžeja in producenta. 

Manatea

Manatea

Odvisnica od vinilov je svojo ljubezen urila najprej v klubu, nato na raznoraznih izzivih v obliki tekmovanj, sodelovanj na turnejah in povezovanj z zvenečimi imeni, ne nujno le iz glasbene industrije. Kot vsak didžej, ki jemlje svoj posel resno, MANATEA večino svojega prostega časa vlaga v lastno produkcijo. Maja 2009 je izdala singel Till The End Of Time, ki je pristal tudi na kompilaciji Occupation compilation vol. 7.

Kathy Cat

Kathy Cat

Najprej ženska, takoj nato pa tudi zelo opazna didžejka na slovenski sceni, ki se odlično počuti tako na ekskluzivnih zabavah kot v urbanih središčih. Edinstvene house sete še dodatno potencirata njen naravni šarm in volja, da prav vsak nastop pripelje do vrhunca.

Phat Phillie

Phat Phillie

Nekatera imena so legende. Tak je PHAT PHILLIE, rezidenčni didžej hrvaške hiphop trdnjave

Blackout Lounge. Toda mož ni le nočna ptica, saj je tudi zelo cenjen in iskan organizator, promotor, novinar ter avtor, ki smo ga slišali, videli in brali celo na MTV, v The Sorce ter na uradnih ADIDAS zabavah.

House Wife

House Wife

Od 1998 je HOUSE WIFE stalnica na zabavah, ki se ne zaključijo s sončnim vzhodom. Njen presenetljivi izbor glasbe, podkrepljen s čutom za estetiko, dela njene seanse nekaj posebnega in nujnega tako doma kot v tujini. Brez dvoma popolna dama za gramofonom, ki promovira svetlejšo, zabavnejšo, drugačno plat nočnega življenja.

Danny Diamond

Danny Diamond

Specialist za lounge chillout, funky in vokal house je svoje horizonte, izkušnje ter občutke širil na prenekateri zabavi intimnih ter megalomanskih proporcev tako doma kot v tujini. 

DJ Sylvain

DJ Sylvain

Pionir na gramofonih in eden glavnih akterjev slovenske plesne scene devetdesetih let mojstrsko preskakuje med komercialno ter drznejšo elektroniko za sladokusce. Vrtel je že z velikimi imeni, kot so David Guetta, Martin Solveig, Steve Angello, Junior Jack & Kid Crème in Bob Sinclar.

DJ Peers

DJ Peers

DJ PEERS je mednarodno prekaljen maček, ki je kot organizator podpisal več kot 50 dogodkov, kot didžej pa vrtel na Hrvaškem, v Sloveniji, Parizu, Londonu in na Dunaju. Na evropskih popotovanjih je skrbel za napetost tako v kubih kot tudi na glasbenih festivalih.

Kpow

Kpow

Obvezni člen oddelka za didžejstvo neustavljivega kolektiva RDYO je "radioaktiven" vse od leta 1997. V tem času je pomešal štrene doma in velikem delu tujine, hkrati pa skrbel tudi za redno izdajanje mikstejpov ter oblikovanje radijskega hiphop programa Radyoyo. 

Lady M.

Lady M.

Ambiciozna mlada didžejka, katere potencial je takoj prepoznal legendarni DJ Sylvain in jo izbral za svojo varovanko. Svež pristop, iskriv talent ter suveren nastop so jo spravili na vrh liste didžejk prihajajoče generacije.

Grey

Grey

Profesionalna radovednost in umetniška zrelost sta mu omogočili, da je v tehno začetke svojega dela pričel vpeljevati house ter elektro zvoke. Iskreno navdušenje nad didžejstvom skupaj s trdim delom na lastni produkciji mu je prineslo globalno podporo priznanih založb in naročila klubov.  

Ervin Creeg

Ervin Creeg

Zelo zgodaj je bilo jasno, da hoče postati didžej. Ni mu bilo treba dolgo čakati na prvo priložnost, po kateri se je začelo vse zelo hitro odvijati. V svoji karieri je sodeloval z velikimi imeni, kot so Kevin Saunderson, Umek, Kanzyani, Montana, Virgin Helena, Francesco Colosimo in Troublemen.

Dekky

Dekky

Institucija soulful housa v Sloveniji in stalnica vseh slovitih klubov. Svojo strast je skozi leta delil na več radijskih oddajah, po obisku delavnic zvezdniških didžejev pa je pričel razvijati idejo o lastni produkciji. Pred nekaj leti je odprl svojo založbo UDI Records in izdal singel I Miss U, ki so ga remiksirali Groove Junkies. Čeprav je DEEKY na sceni že 21 let, se mu zdi, da je vsak večer povod za nov začetek. 

D AND G

D AND G

Od vsega začetka mojstra diskov D AND G povezujejo z besedama glamur in svetovno. S prvimi uspehi si je pridobil zvesto občinstvo, to pa ga je ustoličilo za enega od stebrov hrvaškega housa. Sprožil je projekt “house music. your music.”, ki je vsem urbano živečim hitro postal sinonim za kakovostno preživet večerni čas.

Jay P.

Jay P.

Svoje pravo poslanstvo je našel preko luže, kjer se je v zadnjem obdobju pogosto zadrževal. Gostujoči nastopi v LA so ga spodbudili, da skuša obiskovalcem čim bolj približati Hip Hop in Rn’B glasbo. Njegov slogan: Sexy Music for Sexy People!

Mrigo

Mrigo

Mrigo aka Heezdeewon aka Mrigs Peace je velenjski hip hop ustvarjalec, nekdanji sovoditelj sedaj že legendarne radijske oddaje Hip Hop Vizija. Njegov prvenec je »Če se ne poznamo«. Lansira Radio Banga Mixtape – do sedaj jih je posnel že 18.

Makao Crew

Makao Crew

Je šestčlanska zasedba z moškim in ženskim vokalom, kitaristom, basistom, klaviaturistom in ritem sekcijo – je poskus, ki do pred kratkim ni obstajal na clubbing sceni, to je full house performance 100 % LIVE! Odpira vrata vsem tistim, ki si zaželijo doživeti in občutiti energijo igranja house glasbe v živo.

Miss DJ Candy

Miss DJ Candy

Ena britanskih najbolj seksi in najbolj talentiranih ženskih DJ-jev odpihne glave s svojo sposobnostjo združiti vse žanre urbane glasbe. Meša lahko praktično karkoli, od hip-hopa do funky housa, od R & B do garaga in od jungla do dancehalla. Po navduševanju množic v Londonu in Veliki Britaniji je prešla na nastope po Evropi in svetu: Irska, Ženeva, Ibiza, Aiya Napa, Šanghaj, Taijin, Dubaj, Abu Dhabi, Bahrain in Qatar. Sedaj je del Vibe Honeyz, izključno ženskega entertainment paketa.

Josh Fox

Josh Fox

Od bobnarja v metalnih bendih v zgodnejših letih do tonskega tehnika na večjih festivalih elektronske glasbe je prešel na kariero klubskega DJ-ja. Redno nastopa v klubu TOP, kjer s svojim energičnim izborom klubske glasbe in atraktivnimi miksi dokazuje, da je iz pravega testa!

Peter Gold

Peter Gold

Nepoboljšljivi žurer samozavestno preseneča z vpeljevanjem etno elementov v svoj set. Neusahljiva količina energije in raziskovalna žilica sta skozi stotine neprespanih noči izoblikovali prepoznavni elektronski zvok, ki ga navdihuje glasba Afrike, Azije, Italije ter Balkana.

Joey Negro

Joey Negro

Dave Lee, bolj znan pod imenom Joey Negro je znani producent in DJ, ki slovi predvsem po svoji energičnosti za mešalno mizo. Svojo glasbo je nadgradil predvsem s tem, ko je eden izmed prvih pričel z mešanico disko in house glasbe. V letu 2011 je po svojem dolgoletnem ustvarjanju vse od leta 1988 prejel nagrado za najbolj uspešnega komercialnega ustvarjalca na svetu.

Gramophonedzie

Gramophonedzie

Priredba hita Peggy Lee ga je lansirala na sam vrh svetovne DJ scene. Popularen je na vseh kontinentih in v samo devetih mesecih je imel več kot 170 nastopov. Prepotoval je pol sveta, februarja pa bo končno obiskal Japonsko, ki ga zelo navdušuje. Čeprav največ časa preživi na letalu in na nastopih, si Marko vzame čas tudi za svoje dekle Tamaro, občinstvo pa si ga je lahko ogledalo v novoletni "Hitorami" na MTV-ju.

Prok and Fitch

Prok and Fitch

Najbolj vroča DJ-ja in producenta na house sceni sta svojo uspešno kariero, dolgo 6 let nadgradila s številnimi dosežki na področju glasbe. V DJ kabini se pri njima vrti vse okoli užitka ter minglanja, neglede na to ali vrtita temačno house glasbo ali pa za visoko elito. Ravno ta njuna prilagodljivost ter odprtost sta bili ključ njunega uspeha.

Threelz

Threelz

Tri vroča dekleta, ki so svojo kariero na DJ sceni pričele že pri rosnih letih, so več kot uspešno dokazale, da dekleta obvladujejo prav vsako sceno. Tri priznane DJ-ke, Lea Dobricic, Loco Baby in Lady Dee vrtijo skupaj noro glasbo s pridihom elektronike, house in techna. Punce, ki vrtijo v najboljših klubih na Balkanu, Švici, Italiji ter na priznanih festivalih.

Dj Debk

Dj Debk

DJ Debk je pričel svojo kariero z manjšimi privatnimi zabavami. Njegov življenski stil, tehnika in drznost so pritegnili pozornost ljudi. Počasi je postajal vedno bolj znan, njegova deloholičnost in odločnost sta mu pomagale pri ogromnem preboju v glasbeni sceni. Prilagodljivost tako na osebni kot glasbeni ravni je ena izmed njegovih največjih vrlin.

Carl Max

Carl Max

Z dvanajstimi leti je Carl Max postal najmlajši DJ, katerega glasbeno prizorišče je bilo vedno polno.. Svoje delo je nadgrajeval z eksperimentiranjem različnih zvrsti glasbe. Z aprilom 2011 pa je postal resident enega izmed najboljših klubov na svetu Club MANSION. Pohvali pa se lahko tudi s tem, da je oder delil s številnimi priznanimi DJ-ji, vse od Armin Van Buuren do Nervo.

Freemasons

Freemasons

Plesna, house in elektronska zasedba Freemasons prihaja iz Brightona v Angliji.

Reemasons duo sta postal ena izmed najbolj uspešnih plesnih aktov v Veliki Britaniji na podlagi njunih remiksov skladb največjih zvezdnikov, kot so Beyonce, Kelly Rowland, Kylie.

The Beatshakers

The Beatshakers

Najbolj popularna srbska Dj-ja sta svoj prvi hit “Ma Cherie” izdala leta 2009. Slednji je bil nagrajen z mnogimi nagradami kot so Hit leta 2009 v Srbiji, Svetovni hit leta 2012 in zasedel 1. mesto v skoraj vseh državah v Evropi na ITunes lestvici. Dva kasnejša singla, ki sta jih izdala “Prisoner” in “Who’s gonna stop me now”  sta prav tako postala hita. V nekaj letih sta The Beatshakers postala prepoznavna po celem svetu in od takrat jih lahko spremljamo in uživamo v njunih ritmih vse povsod.

DJ Miss Lala

DJ Miss Lala

Po mnogih letih zvestobe Hip-Hopu, se je leta 2006, po tem, ko je spoznala svojega fanta DJ Kosta Radman, prepustila ritmih DJ-ke. V zelo kratkem času je uspela doseči sam vrh Dj scene s tem, ko je postala rezidentka enega najboljših klubov na Hrvaškem, Papaya – Zrče. Skozi leta je svoj talent in znanje pokazala tudi ob najboljših DJ-jih po celem svetu, kot so Axwell, Steve Angello, Sebastian Ingrosso, AN21, Chris Lake in drugi. S svojim nastopom in energijo, spravi na noge še najbolj lene obiskovalce.

Igor Garnier

Igor Garnier

Z elektronsko glasbo se je seznanil leta 2005. Moč, da eksperimentira z neskončno paleto tonov, ki ne morejo biti ustvarjeni s tradicionalnimi instrumenti, ga je popeljala v svet DJ-jev. V tej kompleksnosti glasbe je našel svojo harmonijo in kreativnost, kateri je lahko nadgrajeval in izpopolnjeval. Njegova zmožnost kombiniranja glasbe z močnimi čustvenimi besedili ga uvršča med ene izmed redkih mladih ustvarjalcev, ki so odločeni, da popeljejo glasbeno industrijo še na višjo stopnjo.

Philipp Ray and Viktoriya Benasi

Philipp Ray and Viktoriya Benasi

Duo je svojo pot začel leta 2010, ko sta povezala svojo strast do glasbe z močnimi čustvi, ki sta jih gojila drug do drugega. Znana sta predvsem po svojih izjemnih nastopih, spektakularnih oblačilih in odličnih ritmih. Ne glede na to ali gre za mega open air party v Kazantipu, ogromno diskoteko v Avstriji ali luksuzen klub v Nemčiji, Rusiji, Italiji ali Sloveniji, DJ Duo Philipp Ray and Viktoriya Benasi vedno zažigata. Na leto imata več kot 150 nastopov!

DJ Kosta Radman

DJ Kosta Radman

V zadnjih nekaj letih se je DJ Kosta Radman uveljevil kot eden najbolj obetavnih mladih talentov iz Hrvaške. Njegova glasbena kariera se je začela že v mladih letih, ko je preko sintisajzerja skušal izraziti svoj talent in voljo do elektronske glasbe. S preizkušanjem svojih talentov preko mnogih DJ setov, se je v letu 2009 končno odločil izdati svoje hite in sete. Od takrat je eden najbolj priznanih DJ na Hrvaškem in tudi drugje po svetu.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.